Koffie & Thee

In onze zoektocht naar een koffie die aan de hoge kwaliteitseisen van Il Borgo kan voldoen, zijn wij terecht gekomen bij Caffè Costadoro, een koffiebranderij uit Turijn. Dit Noord-Italiaanse familiebedrijf bestaat al ruim 120 jaar en combineert de eeuwenoude ambacht van het koffiebranden met de meest moderne technieken.
De bonen in de door Il Borgo gebruikte melange ‘Master Club Coffee’ vinden hun oorsprong in Brazilië, Guatemala, Costarica en Ethiopië.
Met deze 100% Arabica melange zijn wij in staat u één van de beste koffies ter wereld te serveren. Zo heeft deze blend bijvoorbeeld al verschillende malen een gouden medaille gewonnen tijdens het International Coffee Tasting Event in Triëste.

Il Borgo heeft La Via Del Tè geselecteerd als huisleverancier van haar theeën. Deze theepakker uit Florence is continue op zoek naar de beste theeën afkomstig vanuit alle windstreken van de wereld. La Via del Tè slaagt er niet alleen erg goed in echte kwaliteitsthee te vinden, maar creëert ook met veel succes bijzondere melanges. Il Borgo heeft uit het zeer uitgebreide assortiment van dit familiebedrijf een mooie selectie exclusieve theeën samengesteld. U vindt in onze theehoek bekende smaken, maar ook voor avonturiers bieden wij graag een kijkje in de wonderlijke wereld van thee.